Danslessen voor jullie openingsdans - Dansschool Pasofino

BASIS OPENINGSDANS

Wil je je gasten verrassen met een mooie openingsdans op je bruiloft? Wij leren jou in slechts een paar lessen een eenvoudige dans waarmee je vol vertrouwen samen je dansfeest opent. Je zult je gasten ermee verrassen, dus pak je moment en geniet. Dit vergeet je nooit meer! Wij bieden praktische danslessen voor jullie openingsdans waarmee jullie zeker een memorabele dans weten neer te zetten.

 

Danslessen voor jullie openingsdans

De basis openingsdans betreft 1 dansplaat met 1 dansstijl. Het nummer kan van alles zijn. Zoals iets wat jullie doet denken aan een bijzonder moment in jullie relatie (eerste date bijvoorbeeld), of van een artiest waar jullie fan van zijn. Net wat jullie past of waar je lekker op wilt dansen. De muziek die je al hebt uitgekozen voor je bruiloftsplechtigheid kan natuurlijk ook.

In overleg kijken we in een proefles wat jullie wensen zijn. Daarin doen we een klein danstestje en leer je een basistechniek: alles wat je doet voordat je gaat dansen. Daarna werken we aan de danstechniek en gaan we echt stappen zetten. Ook krijgen jullie praktische tips; je zult niet de eerste zijn met een manchetknoop die in het haar van je partner blijft hangen! In de proefles voorkomen we dat dit gebeurt.

U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw openingsdans volledig op maat te maken. We kunnen dan kijken naar een originele openingsdans met bijvoorbeeld verschillende muziek- en dansstijlen. Lees meer informatie over een openingsdans op maat. Met locaties in Hoorn, Purmerend en Zaandam, is Dansschool Pasofino dé dansschool voor danslessen voor de openingsdans van jullie bruiloft in Noord-Holland.