Nieuw bij Dansschool Pasofino | Dansdate voor singles
dansdate voor singles

Comming Soon. 2 januari 2023. Dansdate
Dansschool Pasofino werkt aan een nieuw programma voor Singles en stellen en is op zoek naar 20 deelnemers voor een try-out! Vol is vol.

Comming Soon. 2 januari 2023. Online dansdaten op dansdate.nl!
Binnenkort kun je als alleenstaande zonder partner dansles of als stel volgen, waarin je je gaat voorbereiden op een echte dansdate. Deze Dansdate vindt offline plaats. Dan ga je daadwerkelijk iemand ten dans vragen. Dansen is namelijk een uitstekende bezigheid om aan verbinding te werken met een potentiële nieuwe (dans)partner. Onder begeleiding van een danscoach wordt dit een geweldige ervaring.

Dansdate gaat het eenzaamheidsvirus in Nederland oplossen.

Kan ik met een relatie ook deelnemen? Jazeker. Volgens de statistieken van het CBS, zijn in Nederland 25 procent van de relaties over binnen de eerste 15 jaar. Dansen verbindt; slaat de sleur toe in een relatie, werkt het om de verbinding te vergroten met je partner, door regelmatig samen te dansen. Kom daarom wekelijks dansdaten.

Ter voorbereiding heeft Dansschool Pasofino een webiniar in december 2022 in de planning gezet.

Op dansdate.nl kunnen mensen in hun eentje afzonderlijk leren dansen.

Daarnaast heb je een buddy in het programma, die ook fungeerd als je danspartner. Bij relaties betreft de buddy je levenspartner.

Je spreekt er regelmatig mee af en je kunt dan het samen leren dansen onder de knie krijgen ter voorbereiding op een dansdate.

Dit kan zowel thuis of op 1 van de danslocaties in Noord Holland.

Dansdate wordt een persoonlijke ontwikkelingstraining gericht op de duurzame relaties van 15+ jaren. Je wilt immers niet dat je relatie binnen deze eerste 15 jaar verbreekt; of je nou als single start met een relatie, of dat je in het huwelijksbootje stapt. Je wilt dat je bij de 75 procent van Nederland hoort waarbij dit, een relatie van 15+ jaren, zeker gaat lukken.

Schrijf je nu in!

Dansschool Pasofino start op 31 maart 2021 met een pilot op dansdate.nl. er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen. Dus meld je nu direct aan.

dansdate voor singles

  Algemeen contactformulier Dansschool Pasofino

  Voor welk onderwerp wilt u een bericht sturen?

  Privédansles openingsdansDansdate voor singlesPrivédansles overigEvenementenWorkshopsAnders:

  Uw naam

  Uw adres

  Postcode en woonplaats

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mail

  Bevestig uw e-mailadres

  Bericht / vraag