Openingsdans oefenen - generale repetitie feedback openingsdans

Feedback openingsdans generale

Jullie gezichten zijn iets aan de strakke kant. De spanning is te zien. Relax. Het is een momentopname. Wat jullie ook doen, het is zoiezo goed. Als danser heb je ook dagen dat het je dag is en dagen die wat minder zijn. Maar genieten en een lach op jullie gezichten zullen wat je doet mooier maken en een genot om te zien. Het draait morgen tenslotte allemaal om de liefde tussen jullie.

In het begin dansen jullie iets naast de maat. Later in de dans zitten jullie weer precies goed. Jullie fan to alemana en hockeystick bestaat 4 gedeeltes. Voor het laatste gedeelte slaan jullie de rust over.

Na de rumbawalk krijg je voor de baby een cambré. De rust vlak voor de cambré slaan jullie ook over. Neem de tijd voor de rust en maak er een mooie liefdesinteractie van. Mensen die alleen op jullie feest komen kunnen op dat moment opnieuw het moment van de kus na het jawoord beleven en genieten van het moment dat jullie je commitment voor jullie huwelijk naar elkaar uitspreken.

Jullie vergeten bij het open stappen en fan allebei de oefening waarbij we voorkomen om niet op de jurk te staan. Blijf met je tenen contact houden met de vloer. Daarnaast is het ook belangrijk om dicht bij elkaar te blijven. Korte stapjes; 1 schoenmaat naar voren en 1 naar achter, en korte
armpjes.dan is er een betere connectie tussen jullie 2en.

Hellen kan er op vertrouwen dat het niet mis gaat, zodat ze niet mee hoeft te bedenken wat er komt en dat ze jou kan volgen. Laat duidelijk voelen waar ze heen moet gaan en volg haar met je ogen. Op het moment dat jullie elkaar kwijt dreigen te raken; kijk elkaar aan en zorg dat jullie dichter bij
elkaar staan.

Het eind van de rumba kan iets subtieler. Dump haar niet weg Dennis. Maar loop voorzichtig naar achter en benadruk dat jullie elkaar beginnen te missen en dat jullie verlangen om weer bij elkaar te zijn.

Dit waren de tips die betrekking hebben op de rumba.

Wat de salsa betreft; die bestaat ook uit een quick quick slow. De rust kan iets meer aanwezig zijn om niet 1 en hetzelfde ritme te hebben.

Dennis bij de basis; mambo basic ook met het gewicht goed op de voorste voet staan.

Hellen blijf oogcontact hebben.

Dennis zorg dat het een romantische rumba wordt waarbij jullie iets dichter bij elkaar staan. Dennis zorg ook dat je contact blijft houden bij het moment dat je haar handen over je wangen wil bewegen. Nu gooide je ze de lucht in. Dennis mag ook iets van zijn strakke gezicht af en terug lachen naar de vrolijke Hellen. Complimenten Hellen!

Let ook hier op de oefening om niet op de jurk van de dame te staan door met je tenen contact te hebben met de vloer. Ook hier korte armen en korte benen.
Bedenk dat de rechtervoet van de heer tussen de voeten van de dame mag komen. Dat de linkerborst van de dame(vanaf de heer gezien) de heer mag raken.

Succes

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Blogs

No Image
Posted by Ben van Zundert | 30 december 2018
Nieuwjaarsgroetfilm
2018 is ten einde, 2019 gaat beginnen. Dansschool Pasofino wenst jullie een gelukkig nieuwjaar! Bekijk nu onze nieuwjaarsgroetfilm: https://youtu.be/3r-b_YXHaIE Wij zijn ambassadeur van Dans Magazine!Wij zijn ambassadeur van Dans Magazine,...
No Image
Posted by Ben van Zundert | 13 oktober 2018
Stappenplan bij leren dansen
In onze dansschool leer je in een aantal stappen een hele leuke dans: Danskeuze of Muziekkeuze. Wil je starten met dansen, start het bij de voorbereiding. Dat start met het...
Posted by Ben van Zundert | 21 september 2018
Ja, ik wil heel graag. Wat geweldig!
Jij kunt aannemen dat je partner niet voor een openingsdans wil gaan op jullie grote dag; maar is dat echt zo? Natuurlijk kun je een smoes bedenken; zoals; mijn partner...