Dansschool Pasofino - Hoorn, Purmerend en Zaandam

Over ons

Neem een kijkje in één van onze dansstudio's:

Ben van Zundert, bruidsdanschoreograaf, verbonden aan Stichting European Dance, is jong en flexibel, met veel danservaring in stijldansen, showdans, salsa en andere Latijns Amerikaanse dansen, zoals merengue, bachata, son tango, zouk en rueda de casino.

Met Dansschool Pasofino wil hij mensen inspireren om lekker te bewegen op aanstekelijke muziek. Hij staat voor de snelste manier om van een beginnende danser door te groeien naar een gevorderde danser.

Zijn passie is dansles geven. Hij geeft de lessen met veel persoonlijke aandacht, vakmanschap en een gezonde dosis humor.

Dansen bij stellen is onmogelijk als niet één van de twee de leiding neemt en geeft aan de ander.

Zodra ik het over dansen heb en dansen als voorbeeld gebruik, om iets uit te leggen bijvoorbeeld op gebied van een stukje persoonlijke ontwikkeling, hebben mensen wel de connectie met mij. Er verandert iets in mij en ik wordt er enorm enthousiast van. De emotie die er bij komt kijken raakt anderen.

Ik zie er naar uit om jullie te begeleiden naar een fantastische hippe openingsdans en dat het een dans wordt, dat niemand van jullie verwacht.

Groepsfoto stijldansles