Testimonials – Dansschool Pasofino

Testimonials

Super goed geholpen!

★★★★★
5 5 1
Wij wilden graag een mooie openingsdans voor onze bruiloft. Ben heeft ons super goed geholpen en we zullen de sterren van de hemel dansen;)! Bedankt Ben!

Professioneel

★★★★★
5 5 1
Wij wilden graag een openingsdans op onze bruiloft doen. Dus een proefles gedaan bij Ben. Na de proefles dacht ik dit leer ik nooit, maar Ben stelde mij gerust. En na 10 lessen konden wij twee perfecte dansstijlen dansen. Ben bedankt voor je geweldige lessen.

Schagen Got Talent!!!

★★★★★
5 5 1
Dan ga je trouwen en moet je op zoek naar iemand of iets die je kan leren dansen! Wij kwamen uit bij Ben van Zundert van Pasofino en gelukkig maar!! erg geduldig en honderd keer hetzelfde pasje doornemen niets is hem te veel! Blij zijn we en hebben er zin in , nog 1 weekje en dan is het zover! Ben bedankt en wie weet tot ziens... Liefs Simone & Jean.

Boven Verwachting

★★★★★
5 5 1
Ontzettend leuke lessen gehad. Boven verwachting aangezien er echt meegedacht wordt met het bruidspaar. Niet alleen dansstappen, maar ook oefenen met een jurk, meedenken over begin en eind, emotie etc. Erg leuk!

.

★★★★★
5 5 1
Nu wordt het echt samen dansen! We voelen in de merengue de Zuid Amerikaanse rust erin, uit het denken komen en genieten. Zo snel al na een paar lessen. Tot de trouwdag!

Harstikke bedankt!

★★★★★
5 5 1
Onze laatste dansles voor onze openingsdans zit erop! Ik, als totaal onervaren danser, had er van tevoren eigenlijk geen vertrouwen in, dat ik een openingsdans zou kunnen leren, maar met jouw goede en ervaren uitleg en aanpak heb je ons een prachtige openingsdans aangeleerd! Stap voor stap heb je ons allerlei danspassen aangeleerd en onze sterke punten geïntegreerd tot een op maat gemaakte danschoreografie! Dankzij deze lessen heb ik er alle vertrouwen in dat mijn geliefde en ik de openingsdans tot een mooi einde kunnen brengen. Hartstikke bedankt!

We hopen tot ziens!

★★★★★
5 5 1
Wat een ontzettend leuke dans heb jij voor ons in elkaar gezet! Je bent rustig en geduldig en neemt alle tijd voor ons! Dat was erg fijn! Met veel tips die we van jou hebben gekregen zijn we thuis aan de slag gegaan en uiteindelijk is er een prachtige openingsdans ontstaan!! We zullen je zeker aanbevelen aan toekomstige bruidsparen! We hopen tot ziens!

uit Zaandam

★★★★★
5 5 1
Speciaal voor ons trouwen hebben wij dansles gevolgd bij Ben. Wij kunnen dit iedereen aanraden! Niet alleen is hij een duidelijke dansprofessional, hij is ook een duidelijke instructeur. Rustig en geduldig legt hij alle pasjes uit, en hij verzint ook een leuke en afwisselende choreografie, zodat je zeker weten helemaal gaat shinen op jullie belangrijke dag! Daarnaast hebben wij ervan genoten om op zo een leuke manier toe te leven naar onze grote dag. De dansavonden bij Ben hebben zeker bij gedragen aan de voorpret! Ben, bedankt voor je geduld en leuke ideeën, wij gaan er zeker een mooi feestje van maken!

Ontspannen sfeer

★★★★★
5 5 1
Echte Hollanders die niet kunnen dansen leren zelfs dansen in een ontspannen sfeer.

feestje

★★★★★
5 5 1
Vanaf seconde 1 was het een feestje. Met nog geen enkele kennis van de basisstapjes begonnen we aan dit avontuur, en hoe?! We werden direct vol enthousiasme begeleid door Ben en zijn mooie moves, want dansen kan hij.10 uur verder hadden wij onze openingsdans, onze eigen dans. We hebben ontzettend genoten en komen zeker nog eens terug in één van jouw klassen! Bedankt voor je geduld, vertrouwen en gezelligheid.

Op naar het huwelijksfeest!

★★★★★
5 5 1
Bedankt, Ben. Ik begon met onzekerheid en een paar stappen, en ik heb een hoop geleerd in 3 lessen. Nu heb ik 6 ways of holding hands, een hammerlock en veel leuke figuurtjes! Op naar het huwelijksfeest!

Erg leuk!

★★★★★
5 5 1
Wij vonden het erg leuk! Wij hadden totaal geen danservaring, en kunnen nu toch een openingsdans doen op onze bruiloft! Bedankt Ben voor al je hulp!

Pasofino

★★★★★
5 5 1
Bij Pasofino een openingsdans voor onze bruiloft geleerd. Op een persoonlijke, maar vooral leuke manier gebracht. Toegankelijk voor zelfs de beginners. Heel erg bedankt.

Gaaf

★★★★★
5 5 1
Hoe gaaf zou het zijn om onze openingsdans te doe a la dirty dancing…. We trouwen over ander half jaar… genoeg tijd om te oefenen hihi 🙂

Stoomcursus

★★★★★
5 5 1
4 uur stoomcursus voor de bruiloft. Moeilijk nummer gekozen, maar veel inspiratie en energie van Ben ervaren.

Bedankt

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor je inzet en enthousiasme! We hebben in korte tijd veel geleerd. De opties leken bijna oneindig, dus voor ieder wat wils.

.

★★★★★
5 5 1
Dankzij de inzet van dansleraar Ben van Zundert, hebben wij een goede openingsdans gedaan.

Dansen hoort bij je opvoeding.

★★★★★
5 5 1
Dansen hoort bij je opvoeding. Niet dansen is niet meedoen met feesten en bruiloften/ partijen en dan zit je erbij als… Veel plezier en wijze lessen gehad met Ben van Zundert. Ga toch dansen en geniet!!! We zien er naar uit voor 1e jaars les.

Ben to Ben

★★★★★
5 5 1
So pleased to come to Ben to Ben to learn to dance properly for my wedding. I can’t wait for the first dance! So often you see couples at weddings just shuffle to the music and now I feel more comfortable to do ballroom. Ben was a great teacher and I look forward to comming back after the wedding to learn more.

Willen jullie ook zo’n positieve ervaring die jullie nooit meer zullen vergeten? Ook jullie kunnen de openingsdans bruiloft leren op maat bij onze dansschool.
Er ligt een cadeautje bij inschrijving voor jullie klaar, omdat jullie binnenkort gaan trouwen.
De kosten van de voor jullie bijzondere openingsdans bruiloft zijn slechts €50, – per les voor jullie samen.