Dansschool Pasofino - Hoorn, Purmerend en Zaandam

Testimonials

Average Rating: 5.0 stars (based on 8 ratings)

We hopen tot ziens!

Wat een ontzettend leuke dans heb jij voor ons in elkaar gezet! Je bent rustig en geduldig en neemt alle tijd voor ons! Dat was erg fijn! Met veel tips die we van jou hebben gekregen zijn we thuis aan de slag gegaan en uiteindelijk is er een prachtige openingsdans ontstaan!! We zullen je zeker aanbevelen aan toekomstige bruidsparen! We hopen tot ziens!

Marieke(en Hjalmar de Graaf)
10 oktober 2019

Nienke

Nu wordt het echt samen dansen! We voelen in de merengue de Zuid Amerikaanse rust erin, uit het denken komen en genieten. Zo snel al na een paar lessen. Tot de trouwdag!

Nienke
15 augustus 2019

Ontspannen sfeer

Echte Hollanders die niet kunnen dansen leren zelfs dansen in een ontspannen sfeer.

Ivo & Cynthia
20 juli 2019

Feestje

Vanaf seconde 1 was het een feestje. Met nog geen enkele kennis van de basisstapjes begonnen we aan dit avontuur, en hoe?! We werden direct vol enthousiasme begeleid door Ben en zijn mooie moves, want dansen kan hij.10 uur verder hadden wij onze openingsdans, onze eigen dans. We hebben ontzettend genoten en komen zeker nog eens terug in één van jouw klassen! Bedankt voor je geduld, vertrouwen en gezelligheid.

Raimon & Stacey
31 mei 2019

Ben to Ben

So pleased to come to Ben to Ben to learn to dance properly for my wedding. I can’t wait for the first dance! So often you see couples at weddings just shuffle to the music and now I feel more comfortable to do ballroom. Ben was a great teacher and I look forward to comming back after the wedding to learn more.
Dansen hoort bij je opvoeding. Niet dansen is niet meedoen met feesten en bruiloften/ partijen en dan zit je erbij als… Veel plezier en wijze lessen gehad met Ben van Zundert. Ga toch dansen en geniet!!! We zien er naar uit voor 1e jaars les.

Micheline Vetere
3 mei 2019

Uit Zaandam

Speciaal voor ons trouwen hebben wij dansles gevolgd bij Ben. Wij kunnen dit iedereen aanraden! Niet alleen is hij een duidelijke dansprofessional, hij is ook een duidelijke instructeur. Rustig en geduldig legt hij alle pasjes uit, en hij verzint ook een leuke en afwisselende choreografie, zodat je zeker weten helemaal gaat shinen op jullie belangrijke dag! Daarnaast hebben wij ervan genoten om op zo een leuke manier toe te leven naar onze grote dag. De dansavonden bij Ben hebben zeker bij gedragen aan de voorpret! Ben, bedankt voor je geduld en leuke ideeën, wij gaan er zeker een mooi feestje van maken!

Peter en Anne
11 april 2019

Openingsdans

Dankzij de inzet van dansleraar Ben van Zundert, hebben wij een goede openingsdans gedaan.

Fam. Prins
18 november 2018

Bedankt

Bedankt voor je inzet en enthousiasme! We hebben in korte tijd veel geleerd. De opties leken bijna oneindig, dus voor ieder wat wils.

Nathalie Bakker
12 augustus 2018

Willen jullie ook zo’n positieve ervaring die jullie nooit meer zullen vergeten? Ook jullie kunnen de openingsdans bruiloft leren op maat bij onze dansschool.
Er ligt een cadeautje bij inschrijving voor jullie klaar, omdat jullie binnenkort gaan trouwen.
Normale lestarieven zijn € 100,- per uur of informeer ons voor eventuele aanbiedingenbundel.